Musikk kjendis Murda Beatz griper tak i Bitcoin, muligens drevet av Pomp’s tweets

Grammy Award-vinnende musikkprodusent, DJ og låtskriver Murda Beatz har twitret at han nå eier Bitcoin; det kan være et resultat av tweets fra Anthony Pompliano

Musikk kjendis Murda Beatz griper tak i Bitcoin, muligens drevet av Pomp’s tweets

Murda Beatz (som egentlig heter Shane Lee Lindstrom) har kunngjort på Twitter at han har anskaffet Bitcoin Superstar, og blir dermed nok en tusenårsrik som beviser regelen om at hans generasjon foretrekker kryptovalutaer som investeringsverktøy.

Murda Beatz går inn i Bitcoin

Tidligere i dag tvitret den kanadiske musikkbransjestjernen Murda Beatz at han hadde lagt hendene på noe Bitcoin, og blitt en annen musikkstjerne i kryptosamfunnet. Han ble født i 1996, og ble ham 26 år gammel.

I sin tweet merket Murda Beatz den anerkjente Bitcoin-advokaten og finanseksperten Anthony Pompliano, noe som kan bety at produsenten ble påvirket av Pomps konstante tweeting om flaggskipskryptovalutaen og hans populære podcast.

Kryptosamfunnet ga Beatz en varm velkomst i kommentartråden under hans tweet

Milliardær Chamath Palihapitiya deler sin innsats på Bitcoin og Asteroid Mining

Ikke den første kryptoholderen fra musikkbransjen

For noen få år siden viste andre musikkberømtheter også interesse for kryptovalutaer – spesielt Monero. Tilbake i 2017 godtok noen kjendiser XMR for albumene og varene sine i høytiden.

Blant dem var Morrissey, Marilyn Manson, Alice Cooper, Motorhead, Roger Waters, Slayer, Bush, Scorpions og andre.