CorionX er ‚Gass‘ for Stablecoin og DeFi Adoption. IEO andre runde starter 18. august på ProBit Exchange

Bitcoin Press Release : CorionX er et verktøystegn og pioner for adopsjon, utvikling av stablecoins, cryptocurrency utdanning, DeFi og CBDC. CorionX (CORX) IEO andre runde kjører med et begrenset antall symboler fra 18. august til 1. september 2020.

12. august 2020, Sveits – det sveitsiske baserte Corion Foundation lanserte i 2016 , og fokuserer på å bringe cryptocurrency og stablecoin-næringene sammen med sin egen nytte-token og utdanningsplattform. Siden oppstarten har prosjektet forgrenet seg til DeFi-industrien og CBDC (Central Bank Digital Valuta) markedet, for å hjelpe millioner å få tilgang til disse nye teknologiene.

Hva er CorionX?

CorionX (CORX) er et ERC20-verktøystoken for en utdanningsplattform som fokuserer på bruk og utdanning av stablecoins, CBDC, OpenFinance, Crypto Saving & Lending og DeFi- løsninger. Prosjektet har et sterkt samfunnsgrunnlag, og en visjon om å knytte et samarbeid mellom alle disse bransjene og bygge et globalt samfunn til ombordgående brukere. Selskapet oppnår allerede denne visjonen gjennom suksessen til #MoneyInTheRightDirection Movement.

CorionX bevegelse og partnerskap

#MoneyInTheRightDirection er en bevegelse som Bitcoin Future startet tilbake i 2019 for å utvikle og utdanne enkeltpersoner, finansielle tilbydere, hedgefond og selgere om stablecoins, cryptocurrencies og åpne finansløsninger.

Bevegelsen ble opprettet for å fremskynde adopsjon av cryptocurrency og desentralisert finans på alle nivåer. Fra å lære den håpefulle cryptocurrency-entusiasten å administrere en digital lommebok, og investere i cryptocururrency på egen hånd, til å veilede et stort stablecoin-prosjekt i å finne de rette påvirkere for dens utvikling.

I tillegg til prosjektutvikling, utdanningsprogrammer og #MoneyInTheRightDirection-bevegelsen, har CorionX også inngått sterke partnerskap med bransjeledere for å videreføre sin årsak til mainstream-adopsjon. Det er partnerskap med den øverste koreanske Exchange Probit ga Corion den perfekte plattformen for å lansere sin utility token IEO.

Den sveitsiske baserte plattformen smidde også partnerskap med lommebokintegrasjon XcelPay , porteføljesporeren CoinMarketAlert , interoperabilitetsbroen Syscoin og San Francisco-baserte neste bankbankplattform Vesto.io .

Viktige DeFi-bransjeproblemer

Interoperabilitet er noe som ikke har blitt brukt på stablecoin-markedet ennå. Det er ikke noe spesifikt prosjekt som støtter, promoterer og samarbeider med andre stablecoins, cryptocururrency og DeFi prosjekter.

De fleste prosjektene fokuserer vanligvis på sin egen spesifikke mynt, dets formål eller løsning. Det er bare minimalt samarbeid innen disse partiene, og de integrerer sjelden hverandres løsninger. Det er derfor vanskelig for mainstream å komme inn i markedet og bruke stablecoins, administrere cryptocurrency og forstå DeFi sitt potensial, på grunn av mangel på utdanning og bransjesamarbeid.

CorionX-løsningen

CorionX bygger et globalt samfunn der hvert medlem kan dele kunnskap, bruke saker og informasjon om alle fasetter av variert digital økonomi. CORX ERC20 verktøyetoken vil fungere som et insentiv for adopsjon av stablecoin og DeFi, og gi drivstoff til bevegelsesmedlemmene og andre deltakere til å dele informasjon, bygge fellesskapet og bruke praktiske kryptoapplikasjoner.

Hverdagsbrukere har mye forskjellige behov for store selskaper. Vanlige brukere vil ha stor fordel av CorionX-utdanningsprogrammet og praktiske apper, mens større bransjer og selskaper kan dra nytte av den dype tekniske analysen og komplekse strategier selskapet har å tilby.